la 01.06. klo 02:30

New York City FC - San Jose Earthquakes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

New York City napsii voittoja ottelusta toiseen – koituuko San Josen surkea puolustuspelaaminen jälleen kohtaloksi?

Perjantain ja lauantain välisenä yönä MLS:n puolella pelataan yksi ottelu, jossa vastakkain ovat New York City FC sekä San Jose Earthquakes. Joukkueet eivät pelanneet parin päivän takaisella kierroksella, joten lepoaikaa on siis jäänyt hyvin. Lähtökohdat matsiin on hyvin selvät – New York on huomattavasti laadukkaampi joukkue ja sen pitäisi pystyä nappaamaan täysi pistepotti lähes kaksi kertaa kolmesta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Itäisen konferenssin osalta New York on jäänyt jo hieman Cincinnatin sekä Inter Miamin perään, mutta suunta on tällä hetkellä oikea. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta on tullut voittoja peräti seitsemän – ainoa tappio tuli Colorado Rapidsia vastaan. Maaliodottamien valossa New York on ollut selvästi plusmerkkinen joukkue, mutta viimeistelyn kanssa on ollut ajoittain hankaluuksia, vaikka paikkoja on syntynyt hyvällä tahdilla. Isäntien kokoonpanotilanne on alustavasti erinomainen.

New York City FC

@newyorkcityfc
KEATON AIRWAYS ✈️

San Josen kausi on ollut vaikea ja saldona 15 ottelun jälkeen on vain 11 pistettä. Kuun alkupuolella nähtiin yllättävä voitto LAFC:ta vastaan, mutta muutoin onnistumiset on olleet vähissä. Viime kierroksella San Jose pelasi erittäin vahvan pelin Austinia vastaan, mutta järjettömän maalipaikkojen tuhlaamisen myötä tyytyminen oli tasapeliin. Isossa kuvassa suurin ongelma on ollut heikkotasoinen puolustus ja ei myöskään maalivahtiosastosta ole ollut pelastamaan. Puolustuspään tasoa heikentää entisestään se, että Vitor Costa sekä Carlos Akapo ovat pelikiellossa.

San Jose Earthquakes

@SJEarthquakes
Letting it fall to @kingjebo at the back post not advised.

#SJvATX | #Quakes74

Tällä kerralla vedot napataan runsasmaalisuuden puolesta yli 3,0 linjalla – tasan kolmella osumalla panos saadaan takaisin. New York nyt sinänsä ei ole joukkueena erityisen räiskyvä, mutta San Josen asettuminen vastustajaksi muuttaa asetelmaa. New York on luonut paikkoja hyvin ja San Josen ailahtelevaa puolustusta vastaan jälleen pitäisi olla tilanteita tarjolla. San Jose puolestaan pystyy hyökkäyssuuntaan yllättämään, mutta oman maalin suojelemisessa tulee todennäköisesti olemaan ongelmia.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto New York City FC-San Jose Earthquakes yli 3,0 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.