NHL ti 04.01. klo 02:00

New York Rangers - Edmonton Oilers

Oilersin supertähdet on omassa luokassaan, mutta onko alakerta liian heikko Rangersia vastaan?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä pelataan vain yksi ottelu, mutta matsi itsessään on herkullinen. Kyseessä on siis New York Rangersin ja Edmonton Oilersin välinen kamppailu. Edmontonin vauhti on hiipunut hurjan alkukauden jälkeen ja kasvavissa määrin ongelmakohdat on noussut esiin. Rangersin alakerta on selvästi paremmassa kunnossa, mutta se ei ole este maalijuhlille.

Rangers on tauon jälkeen ehtinyt pelata kolme ottelua. Paluu kaukaloon Florida Panthersia vastaan toi tiukan tappion lukemin 3-4, mutta perään hallitseva mestari Tampa Bay Lightning kaatui kahdesti – vieraissa voittolaukausten jälkeen 4-3 ja sunnuntai-iltana Suomen aikaa kotiluolassa 4-0.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Rangers on tällä kaudella esiintynyt vahvasti edukseen ja myös yksilötasolla löytyy kovia suorittajia. Vaikka joukkueiden ero päästetyissä maaleissa on selvä, ei tasakentällisin päästetyt maaliodottamat eroa suuresti. Sen sijaan ero Rangersin hyväksi tulee luotettavan maalivahtiosaston ja sarjan viidenneksi parhaan alivoiman kohdalla. Toisin kun vieraat, pystyy Rangers luottamaan alakertaan heikkoina iltoina.

Edmontonilla puolestaan alamäki on ollut melkoinen – alkuun Connor McDavid ja Leon Draisaitl kantoi joukkuetta voitosta toiseen, mutta kauden edetessä varsinkin alakerran ongelmat on iskenyt lujasti vasten kasvoja. Viimeisistä 10 ottelusta on tullut vain kaksi voittoa ja omissa on kolissut kiitettävät 38 kertaa. Maalivahdit on täystyöllistettyjä illasta toiseen eikä kärkinimillä ole yksinkertaisesti varaa olla unessa.

Rangersilta Artemi Panarin joutui sivuun juuri ennen viimeisintä ottelua, mutta Mika Zibanejad täytti tulosvastuun iskemällä kolme maalia. Joukkueista Rangers on se, joka on tottunut useammin taistelemaan vähämaalisissa tuloksissa, mutta viimeistään Oilersin alakerta pitää varmasti huolen, että isännille aukeaa paikat jatkaa hyvää maalivirettä. Vielä kun Edmontonin vahvuudet rajoittuu hyökkäyspäähän, on overin kyytiin helppo hypätä. Lapulle otetaan yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, eli 3-3 tasapelillä päästään myös lunastamaan.

10 euroa pelirahaa