la 08.06. klo 23:30

New York Subliners - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasoero on selvä, mutta Legionilla on omat aseensa – onko hardpoint yhä Sublinersin kompastuskivi?

CoDin parissa lauantaina illan toinen ottelu käydään New York Sublinersin ja Las Vegas Legionin välillä. Subliners on kiistatta pykälän tai jopa pari vahvempi, mutta Legionilla on myös omat vahvuutensa ja ne vieläpä osuu juuri Sublinersin heikkouksien kanssa mukavasti yhteen. Kirjoitushetkellä Sublinersilla on vielä edessä ottelu Seattle Surgea vastaan.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Subliners on kauden edetessä jäänyt jopa melko selvästi aivan kirkkaimman kärjen taakse, mutta edelleen puhutaan todella laadukkaasta ja runsaasti potentiaalia omaavasta joukkueesta. Uusi Stage lähti liikkeelle voitolla Carolina Royal Ravensia vastaan ja hyvä matsi Atlanta FaZea vastaan päättyi tiukkaan tappioon. Pelimuodoista hardpointissa on ollut selvästi suurimmat ongelmat, mutta vihdoin viime viikonloppuna nähtiin parempaa suorittamista, kun neljästä kartasta kolme päättyi voittoihin ja ainoa tappio tuli vain kahdeksan pisteen erolla.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
FaZe break the set-up to send us to a game 5 🚨

Legionin taso peliesitysten osalta on kulkenut melkoista vuoristorataa ja se on myös pakottanut rosterimuutoksiin kauden mittaan. Neljäs Stage alkoi kahdella vaikealla ottelulla – ensin Toronto Ultraa vastaan tuli tappio lukemin 0-3, mutta perään voitto irtosi edellisen Majorin voittaneesta OpTic Texasista. Hardpointista on muodostunut hiljattain Legionin selvästi vahvin pelimuoto – toki vahvojen näyttöjen lisäksi vaakakupissa painaa se, että kaksi muuta pelimuotoa ovat lähtökohtaisesti erittäin heikkoja. OpTicia vastaan Legion voitti hardpointeista toisen ja vieläpä OpTicin parhaassa kartassa.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Vegas take the Sub Base 🤯

No longer undefeated on the map.

Vetovalinnan osalta napataan koppi Legionin voitosta ensimmäisessä kartassa, eli hardpointissa. Kyseessä on Legionin vahvin pelimuoto ja vastaavasti Sublinersin suurimmat vaikeudet on ollut nimenomaan hardpointissa. Sublinersin leirissä on varmasti pääpainona ollut juurikin hardpointin harjoittelu eikä yllättäisi mikäli kauden lopulla taso vielä nousisi kärkijengien joukkoon, mutta vielä toistaiseksi Legionin kertoimet maistuu hyvin.