la 07.03. klo 23:00

Los Angeles Kings - Minnesota Wild

Palauttaako Minnesota viimein Los Angelesin maan pinnalle?

Kovavireinen Minnesota Wild jahtaa pudotuspeliunelmaansa hurjalla runkosarjan loppukirillä. Vastassa on Los Angeles Kings, joka on kuulunut läpi kauden NHL:n isoimpiin heittopusseihin. Uhmapelaajat hyppää tässä asetelmassa vierasjoukkue Minnesotan kelkkaan.

Los Angelesin viime aikojen vire on antanut väärää kuvaa joukkueen todellisesta tasosta. Kalifornian kunkut ovat parhaillaan neljän ottelun voittoputkessa. On kuitenkin hyvä huomata, että niistäkin kaksi on rakennut vasta lisäajalla. Pisteet on kaiken lisäksi lypsetty NHL:n kuntopuntarin heikoimmista seuroista: Toronto Maple Leafsistä, New Jersey Devilsistä ja Pittsburgh Penguinsista. Vegas-voitto on ainut poikkeus. Kingsin kannalta olisi muutenkin parempi kerätä tappioita ja maksimoida todennäköisyydet pian koittavaan varauslottoon.

Minnesotaa ennustettiin Kingsin tavoin NHL:n pohjasakkaan vielä ennen kauden alkua. Nyt Wild on kuitenkin enää yhden pisteen päässä pudotuspelipaikasta ja on kerännyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan seitsemän voittoa. Hurjan vireen isoin arkkitehti on ollut Kevin Fiala, joka on tykittänyt kymmenessä ottelussa tehot 7+7=14. Hänen pysäyttämisensä tulee olemaan iso haaste Kingsin puolustukselle.

Voittamalla Los Angelesin kovavireinen Minnesota nappaisi läntisen konferenssin viimeisen pudotuspelipaikan itselleen. Kingsin toimistolla olisi pikemminkin syytä painella jarrua, ettei turhat voitot heikennä joukkueen mahdollisuuksia ykkösvarausvuoroon. Kummallakin joukkueella on vahva rekordi lähihistoriasta, mutta Minnesotan hurmos ja nälkä painavat vaakakupissa enemmän. Pelivalinta on Minnesotan vierasvoitto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>