ma 13.05. klo 21:20

Sveitsi - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsi näytti heikkouttaan sunnuntaina – ja seuraava peli on hyvin pian!

Jääkiekossa asiat muuttuvat nopeasti. Viimeisen EHT -turnauksen jälkeen kisaisäntä Tshekki oli kriisissä. Peli ei kulkenut, mikä näkyi tulostaululla. Rapakon takaa tuli runsaasti vahvistuksia, joten oli mielenkiintoista nähdä tshekkien iskukyky Suomea vastaan avauskierroksella. Pelillisesti Tshekki oli Leijonia suoran mitan edellä, ja hyvä flyytti jatkui Norjaa vastaan. Sveitsillä otteet ovat tähän asti hieman heitelleet.

Norjaa vastaan sveitsiläiset pelasivat vakuuttavan ottelun, mutta tämän vihjeen kirjoitushetkellä käkikellomiehillä on hämmentäviä vaikeuksia Itävallan kanssa, jonka pitäisi olla laatujoukkueelle vain suupala. Epävarmasti pelannut Reto Berra joutui poistumaan maalinsuulta kahden erän jälkeen. Odotettua vaikeampi peli voi heijastua maanantain matsiin, jossa vastassa ovat levänneet isännät.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Two goals in 13 seconds give Switzerland 4-3 lead.🇨🇭🚨 #MensWorlds #AUTSUI @SwissIceHockey

Tshekki oli siis Suomea vastaan voittonsa väärti, vaikkei paikoistaan maaleja tehnytkään. Norjaa vastaan isännät onnistuivatkin sitten kuudesti. Tshekin joukkueesta löytyy monen profiilin pelaajaa, ja kokonaisuus toimii huomattavasti paremmin kuin vain viikko sitten. Norjaa vastaan sattui ensimmäisessä erässä heikko kymmenminuuttinen, mutta lopulta Tshekki lipui suorastaan helppoon voittoon.

Sveitsin onnahtelu sunnuntain matsissa ja Tshekin koti- sekä lepoetu saavat viisarin kääntymään isäntämaan puoleen. Tshekkien pitäisi olla isompi suosikki mitä vetomarkkinoilla uumoillaan. Siispä suoraa Tshekin voittoa lapulle hyvällä mielihalulla.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.