to 18.04. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Paukkuvatko haamurajat? NHL:n supermiesten Kutšerovin ja Matthewsin kohtaamisessa riittää jännitystä!

Puhkaistaanko supermiesten päätöskamppailussa haamurajoja? Lightningin huippuvire on hieman tyyntynyt, eikä joukkueen ykkösase eli sarjan paras ylivoima ole viimeisimmissä matseissa ollut maineensa arvoinen. Toronto Maple Leafs hävisi salamapaidoille joukkueiden edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa pari viikkoa takaperin maalein 1–4. Onko torstaiyöltä kenties lupa odottaa revanssia? Entä maaleja?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lightning hämmensi Toronto-vierasvoitollaan huhtikuun alussa, kun se hävisi erikoistilanteet 1–0, mutta ei päästänyt vaahteralehtipaitojen ylivoimahäkin lisäksi ainuttakaan maalia. Todellisuudessa Jon Cooperin miehistön kompastuskivet ovat nimenomaan tasaviisikoin pelaamisessa, mikä on tullut edellisen Toronto-matsin jälkeen karulla tavalla esille.

Viidessä viimeisimmässä ottelussaan Tampa Bay on kyennyt kaatamaan ainoastaan Columbus Blue Jacketsin. Edelliset kahdeksan ylivoimayritystä ovat jättäneet ryhmän kiikareille, minkä seurauksena viimeisimpinä Washington Capitals sekä Buffalo Sabres ovat pyyhkineet joukkueella lattiaa. Loukkaantumisiltakaan joukkue ei toki ole säästynyt, sillä sekä Tyler Motte että Luke Glendening ovat hiljattain pudonneet sivuun. Molemmat herroista edustavat lihamyllyosastoa, mutta ovat todellisia taistelun ruumiillistumia ja merkittävissä rooleissa esimerkiksi alivoimapelaamisessa.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Who's ready for the Battle of Florida? 😏

Juuri tällä hetkellä Lightningin meno ei vakuuta. Maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa nähdyn vireystilan löytyessä ryhmä voi kuitenkin olla haastava pysäytettävä pudotuspeleissä. Isäntien ylivoimaisesti tärkein pelaaja Nikita Kutšerov pääsee Maple Leafsia vastaan yrittämään samaa temppua, jossa Connor McDavid onnistui tiistain vastaisena yönä – seuraava syöttöpiste on käsittämättömän kovalle laiturille kauden sadas.

Toronton leirissä Auston Matthews puolestaan jahtaa runkosarjamaalia numero 70 – toistaiseksi Sheldon Keefen miehistön ykkössentteri on paukuttanut 69 nyyttiä, joten myös vieraiden leirissä on yksilötasolla kiinnostavaa seurattavaa. Lightning-matsi tulee vieraille eteen nopeasti, sillä joukkue pelasi keskiviikkoyönä isäntien avauskierroksen pudotuspelivastustajaa Florida Panthersia vastaan ja hävisi ottelun lopulta maalein 2–4. Maalivahti vaihtunee perättäisen pelipäivän matsiin tyypilliseen tapaan, mikä tarkoittanee Ilja Samsonoville torjuntavuoroa. Isäntien maalilla pelaa todennäköisesti parasta kisakuntoaan hakeva Andrei Vasilevski.

Kaukalossa on hurja määrä taitoa ja suurin jännitys kohdistuu loppupeleissä Matthewsiin sekä Kutšeroviin. Kumpi ylittää oman haamurajansa, vai onnistuvatko molemmat? NHL on viihdebisnestä ja moni seurailee runkosarjakauden päätösmatsia vesi kielellä odottaen rajat rikkovia suorituksia. Kun kummempaa panosta ei ottelussa ole, haiskahtaa tässä maalintekokisa, jossa halutaan pedata onnistumiset supermiehille. Yhteen runkosarjan päätöskierrosten viihdyttävimmistä otteluista tiketille veivataan yli 6,5 maalia (sis. jatkoaika & rankkarit) -kohde maltillisella panostuksella.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä (sis. jatkoaika ja rankkarit) – yli 6,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.