ke 05.06. klo 22:00

Tunisia - Päiväntasaajan Guinea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miten edes mahdollista? FIFA havaitsi afrikkalaispelaajan edustuskelvottomuuden noin 11 vuotta myöhässä!

EM-kisoja odotellessa Afrikan ja Aasian MM-kisat tarjoilevat todellisia herkkupaloja futisnälkään. Eksoottisempiakin maita on mukana, kun esimerkiksi torstaina Aasian karsintojen puolella yhteen iskevät ajattomassa klassikko-ottelussa Pohjois-Korea ja Syyria. Keskiviikkona Uhmapelaajien katse suuntautuu kuitenkin Radèsiin, jossa Afrikan mestaruuskisoissa pahasti flopannut Tunisia isännöi Päiväntasaajan Guineaa. Vieraiden karsintaurakka alkoi vähintään eriskummallisella tavalla FIFAn havaittua 11 vuotta joukkuetta edustaneen pelaajan olevan edustuskelvoton.

*Tsekkaa Uhmapelaajien etu vihjeen lopusta! Jopa viisi 20€ ilmaisvetoa tarjolla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edellisissä karsintaotteluissaan kotijoukkue oli vahva, vaikka vastustajatkin olivat alempaa tasoa. Päiväntasaajan Guinealla alku karsintoihin oli hieman värikkäämpi, kun joukkue voitti molemmat ottelunsa Emilio Nsuen maaleilla numeroin 1–0, mutta myöhemmin kävi yllättäen ilmi miehen edustuskelvottomuus. Sen seurauksena vierailija tuomittiin raskaisiin pistemenetyksiin ja 3–0-tappioihin sekä Namimbia- että Liberia-ottelun osalta.

Montasser Louhichin tätä nykyä luotsaamalla Tunisialla on takuuvarmasti hampaankolossa African mestaruuskisoista, joissa se alitti riman jääden alkulohkovaiheeseen. Miehistö on jälleen kerran kilpailukykyinen, kun mukana ovat esimerkiksi FC Kööpenhaminan luottohyökkääjä Elias Achouri sekä Union Berlinissä seuratasolla pelaava Aissa Ladidouni.

Nsue on FIFAn mukaan edustanut Päiväntasaajan Guineaa vastoin sääntöjä jo vuodesta 2013 saakka ja sai kuuden kuukauden kilpailukiellon, mutta ilmoitti jo aiemmin vetäytyvänsä eläkkeelle. Nähtäväksi jää, miten joukkue parin jälkikäteen tuomitun tappion jälkeen sekasortoisesta tilasta nousee, mutta helpolta ei tie kisapaikkaan tässä vaiheessa näytä. Tunisia aloitti hiljattaisesta Cup of Nations -taaperruksestaan huolimatta karsinnat hyvin ja ottanee tärkeät pisteet kotiyleisönsä edessä myös FIFAn nollaaman vastustajan kustannuksella. Lapulle leivotaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tunisia -1,25).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tunisia -1,25” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.