Eurooppa-liiga to 17.03. klo 19:45

Galatasaray - Barcelona

Pelimerkit toisen puoliajan overille!

Hornankattila odottaa Istanbulissa Barcelonaa, joka ei kyennyt ensimmäisessä osaottelussa kaapimaan voittoa. Maalipaikkoja oli pariin maaliin, mutta nyt sattui tavallaan ohipeli katalaaneille. Viikonloppuna Osasunaa vastaan korjattiin vahinko 4-0 -lukemin, mikä muistuttaa myös Galatasarayta Xavin Barcelonan tulivoimasta.

Galatasaray nappasi maanantaina Turkin Superliigassa kolme pistettä paikallisvastustaja Besiktasia vastaan. Lepoetu menee siis tässä kohtaa Barcelonalle, mutta mukana yhtälössä on tietysti vieraiden reissurasitus. Barcelonan kertsit eivät juuri kiinnostele eikä kyllä kotijoukkueenkaan kelkkaan ole mielekästä hypätä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Hypätään sen sijaan toisen puoliajan overin kelkkaan. Barcelona todennäköisesti starttaa vahvalla kokoonpanolla, mutta toisella puoliajalla nähtäneen avoimempaa peliä. Todennäköisesti Barcelona siirtyy johtoon ensin ja Galatasaray joutuu tulemaan ulos kuorestaan ja aktivoitumaan. Vastakkainen skenaario pelaisi myös suurimaalisuuden pussiin.

Kerrataan tähän loppuun vielä kokoonpanot. Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ansu Fati, Dani Alves ja Alejandro Baldé ovat Barcelonalta veks ja Gerard Piqué lienee maksimissaan penkillä. Galatasaraylla Arda Turan jatkaa saikulla. Pelivalintana on over 1,5 toiselle puoliajalle. Tähän lätkäistään normipanoksen verran pelimerkkejä.

10 euroa pelirahaa