Ruotsin Superliiga ke 26.01. klo 20:00

Hagunda - Djurgården

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superliigan jumbo-kamppailussa alakoiran kelkkaan!

Ruotsin Superliigan jumbo-kamppailu Hagundan ja Djurgårdenin välillä ei välttämättä sovi perheen pinemmille, mutta vetomielessä kamppailusta löytyy kelpo valueta. Hagunda on sarjapaikkansa suhteen miltei kuivilla mutta voitolla illan vieraat voisivat realistisesti vielä kiusata uppsalalaisia. Kahden lilliputin kädenväännössä Djurgårdenin hurja vieraskerroin houkuttelee.

Hagunda oli pääsarjaan iloinen tuulahdus mutta alkukierrosten intoilun jälkeen karu totuus on iskenyt sini-mustienkin kasvoille. Lainasopimuksella värvätty Joakim Alvinder on hyvä hankinta loppukaudeksi ja tämänsuuntaiset hankinnat kielivät vahvasti siitä, että uppsalalaiset mielivät palloilla korkeimmalla sarjatasolla myös ensi kaudellakin. Viimeisestä viidestä ottelusta plakkarissa on ainoastaan tiukka maalin voitto sarjajumbo Siriuksesta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Djurgården on hiljalleen alkanut sulaa syväjäästään ja kauden ensimmäinen voittokin irtosi muutama kierros takaperin vähemmän yllättäen Siriuksen kustannuksella. Viimeksi tukholmalaiset ahdisti kuudentena majailevan Pixbon aina jatkoajalle asti. Patrik Kareliusson on tehtaillut jo 30 (13+17) tehopistettä. Viron passin omaava veteraani on todellinen täsmäase, etenkin häntäpään keskinäisissä mittelöissä.


Hagunda on joukkueista parempi, muttei ero todellakaan kertoimien mukainen ole. Kareliusson ja Patrik Schantzin johdolla pelin parhaimmat yksilöt löytyvät vieraiden puolelta ja Djurgården on viime otteluissa alkanut heräillä. Hagunda ei ole tottunut lähtemään otteluihin suurena suosikkina ja useasti näissä tilanteissa uuden edessä oleva joukkue jäätyy totaalisesti. Ruksitaan kupongille Djurgårdenia tasapeli varmistuksella.

Näin saat Djurgårdenista maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Djurgården +0,5 maalia ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>