to 14.01. klo 18:30

HIFK - Ässät

HIFK jysäytti siirtopommin! Huippuhyökkääjien paluu on piristänyt, eikä Ässilläkään ole saumoja

HIFK on sarjan kovakuntoisin joukkue, kun sillä on käynnissä kolmen ottelun voittoputki. Hiljattain joukkue on saanut merkittävimpiä hyökkääjiään sairastuvalta ja karanteenista takaisin kokoonpanoonsa, mikä lisää virtaa ja on jo tuonutkin uutta energiaa joukkueen tekemiseen. On vaikeaa uskoa, että Ässistä olisi haastamaan huippuvireistä tähtisikermää. Keskiviikkona helsinkiläisseura jysäytti kaiken kukkuraksi kovan siirtouutisen!

Anton Lundell palasi HIFK:n kokoonpanoon Mikkelissä Jukureita vastaan tiistaina ja joukkueen pelillinen ilme ja energiataso kasvoi välittömästi silmissä. Nuorukaisen vaikutus joukkueeseen on huikea ja heti paluuottelussaan mies latasi kauden 13. maalinsa. Helsinkiläisten paras pistemies on nyt iskenyt kuluvalla sesongilla 21 tehopistettä (13+8). Lundellin lisäksi HIFK sai viimeistä edellisessä ottelussaan pitkään loukkaantuneena olleen Ville Leskisen takaisin rosteriinsa ja tämä on nostanut välittömästi joukkueen kakkoskentällisen tasoa.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Keskiviikkona HIFK kertoi hankkineensa puolustukseensa vahvistusta, kun aiemminkin HIFK:ssa pelannut Yohan Auvitu palaa kierrokseltaan takaisin Helsinkiin. Viimeksi ranskalainen pelasi Helsingissä kausilla 2014–2016, mutta seuran tiedotteen mukaan mies on asunut kesät Suomen pääkaupungissa myös tämän jälkeen. HIFK:sta tie vei NHL:ään New Jersey Devilsin ja Edmonton Oilersin organisaatioihin, minä jälkeen taitava kiekkoilija pelasi KHL:ssä HK Sotšin riveissä sekä Luulajassa SHL:ssä.

Ässät on voittanut kahdeksassa edellisessä kamppailussaan ainoastaan kolmesti ja porilaisjoukkue löytyykin sarjataulukossa vasta kymmenenneltä sijalta. Pistekeskiarvolla mitattuna sijoitus on vielä matalampi, vaikka surkeasta viime kaudesta harmaahko porilaisseura onkin tasoaan nostanut. Erikoistilanteissa joukkue on huomattavan heikko, erityisesti alivoimalla. HIFK:n tulivoima – kun joukkue on vieläpä saanut parhaimmat tehomiehensä takaisin – on todennäköisimmin Ässille liikaa.

Nostetaan pelivalinnaksi, että vahvassa vireessä oleva HIFK nappaa voiton vähintään kahdella maalilla (-1,5). Helsinkiläiset ovat sarjassa neljäntenä kymmenen pistettä kärjestä, mutta sillä on sarjan ykkösjoukkue Lukkoon verrattuna kaksi kamppailua vähemmän pelattuna.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleHIFK - Ässät14.01.2021