Eurooppa-liiga to 17.03. klo 19:45

Monaco - Braga

Monacolle maalinteko on tuskaa! Nyt eteen ankkuroituu entistä vahvempi bussi

Braga pelasi todella vahvan avausosan kotonaan ja Monacolla on valtava työmaa, jos se mielii vielä jatkopaikasta taistella. On varmaa, että portugalilaisvierailija ei ota minkäänlaisia riskejä pyrkiessään hyötymään loistavan kotiesityksen tuomista hedelmistä etenemällä jatkoon. Monacon maalinteko on sakannut pahasti ja nyt portugalilaisjoukkue linnoittautuu sitä estämään entistä tiiviimmin – ei ehkä se kaikista ihanteellisin lähtökohta vieraille.

Kotijoukkueen kokoonpanosta ovat lopulta sivussa Cesc Fabregas ja Guillermo Maripan, joiden kuntoa arvuuteltiin aiemmin tällä viikolla. Miehistöstä puuttuu lisäksi Krepin Diatta. Vierailija puolestaan ei luultavasti tee suuria muutoksia ja sivussa ovat edelleen ainoastaan Nino Sequeira ja Roger Fernandes. Molemmilla pelaajatilanne on vähintäänkin kohtuullinen, eikä kumpikaan siihen kaadu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ottelun luonne muuttuu viime viikosta merkittävästi. Yllättävänkin vahvana ennakkosuosikkina tähän pariin lähtenyt Monaco on pattitilanteessa, kun Braga vei avauskamppailun lopulta peräti 3–0-numeroin. Vieraissa portugalilaiset antanevat enemmän pallonhallintaa isännille, mutta pelaaminen tiivistyy entisestään. Jatkopaikka on isäntien kannalta todella pahasti kiven alla.

Pelivalinnaksi tulevassa ottelussa otetaan, että Monaco onnistuu maalinteossa korkeintaan kerran ( alle 1,5). Joukkue on tuskaillut viime aikoina pahasti maalintekonsa kanssa, eikä edellisellä viikolla nollat pelannut portugalilaisjoukkue voi entistä tiiviimpänä olla kovinkaan helppo ohitettava. Ligue 1 -joukkueelle Braga-puolustuslinjan murtamiseen hyvät neuvot ovat kalliita – siinä joukkue ei onnistunut juuri lainkaan viime viikolla.

10 euroa pelirahaa