Liiga ti 15.03. klo 18:30

Tappara - Pelicans

Tappara saa kovan haasteen! Vierailla järkälemäiset panokset

Tappara taistelee runkosarjan voitosta ja Pelicansilla puolestaan riittää vielä töitä pudotuspeleihin pääsemiseksi. Vierailija on viime aikoina ollut vahvassa vireessä ja edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa joukkue onnistui kotonaan Tapparan kukistamaan. Haasteellinen vierailu Nokia Arenalle on kuitenkin taatusti luvassa, mutta helpolla pussinokkalauma tuskin kotijoukkuetta päästää.

Jussi Tapolan miehistöllä on viiden ottelun otannalla ainoastaan yksi ohipeli, jossa se hävisi Sportille kotonaan yllättäen viime viikon alkajaisiksi. Kaksi viimeisintä kamppailua ovat kuitenkin olleet tutumpaa ja taattua Tapparaa, kun joukkue on kaatanut kotonaan Lukon vahvalla esityksellä sekä hakenut KalPasta vakuuttavasti vieraissa jatkoaikavoiton. Tappara on todella vahva kaksinkamppailujoukkue, eikä niiltä säästytä myöskään tiistaina.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pelicans on esiintynyt viime aikoina vahvasti edukseen, vaikka se kokikin 0–1-tappion Jukureille viimeisimmässä ottelussaan. Joukkueen puolustuspelaaminen on parantunut selvästi ja viisikkopelaaminenkin on tiivistynyt – tämä on loppupeleissä antanut enemmän kuin ottanut, sillä tulosta on tullut mukavasti myös hyökkäyspäässä. Tommi Niemelän suojateilla on vielä runkosarjan lopussa töitä jäljellä, sillä joukkueen pudotuspelijuna vaatii voittoja. Tällä hetkellä sijoitus on yhdeksäs.

Tiistain ottelu on vedonlyönnillisestä näkökulmasta kinkkinen. Voittajaa on haasteellista ennustaa. Vierailija ei ole yhtä vahva joukkue kotiyleisönsä edessä pelaavaan isäntään verrattuna. Jos Pelicans haluaa voittaa, on sen kaivettava koneestaan kovin mahdollinen taisteluilme kehiin. Maalintekokilpailua tässä tärkeässä kamppailussa ei nähdä, joten lapulle kelpaa ottaa vähämaalisuutta – alle 4,5 maalia toimii hyvin tässä pelissä reilummallakin panostuksella. Ottelun panokset näkyvät varmasti kaukalossa ja pudotuspelihenkiset kamppailut saavat jatkoa.

10 euroa pelirahaa