Ruotsin Superliiga to 17.03. klo 19:30

Växjö - Pixbo

Kestääkö kotijoukkue paineet vai makseleeko Pixbo cupin finaalin kalavelkoja jälleen takaisin?

Isoja satsauksia seuratasolla tehnyt Växjö kipusi nopeasti takaisin sarjan huipulle ja on ehdottomasti yksi pudotuspelien suosikeista. Avauskierroksella Vipers isännöi todellisen energia-boostin saanutta Pixboa. Kotijoukkue on ottelusarjaan iso suosikki muttei “Ketut” missään nimessä ole tekemättömän paikan edessä.

Vipers kiilasi runkosarjassa komeasti sijalle kaksi, joskin ero alaspäin sijaan viisi oli ainoastaan kaksi pistettä. Växjö pokkasi syyskaudella jo ensimmäisen pojan kotiin juhlien Ruotsin Cupin voittoa ja nyt joukkue on täysin realistisessa kannujahdissa. Jesper Sankellin värväys kesken kauden kilpaveli Mullsjöstä oli iso hankinta ja oikeastaan playoffseja silmällä pitäenhän tuo hankinta ainoastaan tehtiin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Växjölla on marssittaa askiin todella laadukas kokoonpano. Manuel Maurer oli runkosarjassa joukkueen ykkös pistemies mutta tehot jakaantuivat Ludwig Perssonin, Adam Nilssonin sekä Tommy Bolinin kanssa hyvinkin tasaisesti. Suurimmat heikkoudet löytyvät puolustuspäästä. Vaikka joukkue päästikin runkosarjassa viidenneksi vähiten osumia omaan verkkoonsa ei Markus Jonssonin johtama pakkikalusto täysin vakuuta. Myös maalivahtitilannne on enemmän tai vähemmän auki. Santtu Strandberg ja Viktor Kastengren ovat hyviä koppareita mutta selkeää ykköskassaria joukkueella ei ole.

Pixbon kausi oli jo toistamiseen päättymässä isoon pettymykseen mutta Dalenin sulaminen viimeisellä kierroksella nosti “Ketut” kuilun pohjalta kahdeksan parhaan joukkoon. Felix Lanver, Oscar Weissbach sekä Martin Östholm nakkasivat itsensä pistepörssin top-kymppiin ja tolppien välissä Jon Hedlund on heittämällä yksi valtakunnan parhaita torjujia. Näiden takana taso tippuu mutta kyllä taustaviulustakin esimerkiksi Gustav Fritzellin toimesta voidaan jonkin sortin tulitukea odottaa.


Växjö on hinnoiteltu markkinoilla aavistuksen yläkanttiin ja parhaat peli-ideat löytyy ehdottamasti vieraiden puolelta. Kaudella keskinäisissä kohtaamisissa voitot tasattiin 1-1. Vipers marssi Cupin fiinaalissa voittoon rankkareiden päätteeksi mutta helmikuun lopulla Pixbo nuiji Växjön vieraissa lukemin 2-9. Pixbo operoi tulevassa sarjassa täysin talon rahoilla kun taas Växjö kantaa kaikki paineet niskassaan. Ei myöskään olisi ensimmäinen kerta kun Vipers-laumalla kasetti pettäisi.


Avausottelussa Pixbolla on kaikki eväät ryöstää kotietu itselleen. Ladataan panokset vieraiden puolenmaalin tasoitukselle, jossa tasapelikin riittää lunastukseen. Mr Greenin tykkikerroin on oiva sauma kasvattaa kassaa ennen viikonlopun rientoja. Tilin saat kätevästi auki TÄSTÄ!

10 euroa pelirahaa