CS su 18.04. klo 16:00

Nordavind - ENCE

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaikeroiva ENCE liian suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa

Elisa Invitational jatkuu sunnuntaina turnauksen viimeisillÀ otteluilla. PÀivÀllÀ pelataan kaksi vÀlierÀottelua, joita seuraa illalla pelattava finaaliottelu. Toisessa vÀlierÀssÀ suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvÀlinen kokoonpano saa vastaansa erittÀin lupaavasti pelanneen Nordavindin. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ENCE on kertoimien valossa ottelun ennakkosuosikki, vaikka joukkue on pelannut ÀÀrimmÀisen heikosti viime aikoina.

Nordavind on todella tulivoimainen nippu, joka on jo joukkueensa alussa pystynyt tekemÀÀn tulosta tasaisesti. Nordavind on viime aikoina onnistunut voittamaan todella vahvoja joukkueita, joita vastaan ENCE on on ollut vaikeuksissa. KyseisessÀ turnauksessa Nordavind on edelleen voittamaton, sillÀ joukkue pÀihitti SKADE:n sekÀ Apeksin puhtaalla pelillÀ.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

ENCE:n tie turnauksessa on ollut kivinen. Joukkue hÀvisi ensimmÀisen ottelunsa ruotsalaisjoukkue NIP:n juniorijoukkueelle, joka on tÀysin kÀsittÀmÀtöntÀ. Toki Young Ninjas -nimellÀ pelaava kokoonpano on ollut todella lupaavassa iskussa, mutta on kyseinen tulos silti erittÀin ihmeellinen. Toisessa ottelussaan ENCE sai vastaansa Trickedin, joka kaatui odotetusti lukemin 2-0. Kolmannessa ottelussa ENCE kohtasi surkean DBL PONEY:n, jonka joukkue voitti niin ikÀÀn lukemin 2-0.

Nordavind on huomattavasti tasokkaampi vastus, kun edellÀ mainitut joukkueet. NordavindistÀ löytyy kokeneita pelaajia, joiden kasetti ei mene solmuun hetkessÀ. ENCE:n viime aikaiset heikkoudet osoittavat joukkueen olevan todella huonossa vireessÀ, ja onkin mielenkiintoista nÀhdÀ pitÀÀkö joukkue kyseisen kokoonpanon, joka on hieman erikoinen jo pelkÀstÀÀn paperilla. Nordavindin kerroin on joka tapauksessa aivan liian suuri, ja se kelpaa lapulle loistavasti.