Serie A ma 10.10. klo 21:45

Fiorentina - Lazio

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ciro Immobilen ja muiden Lazio-veijareiden ruuti on kuivaa! Nähdäänkö Firenzessä maalijuhlat?

Lazio vierailee maanantai-iltana Firenzessä Stadio Artemio Franchilla. Fiorentina ja Lazio pelasivat torstaina ja euroherkkua on luvassa myös alkavalla viikolla, joten maanantai on tälle pelille sikäli looginen ajankohta. Viola lähtee matsiin hienoisena suosikkina, vaikka Lazio porskuttaa tällä hetkellä Serie A:n komeimmalla maalierolla.

Fiorentina on sarjataulukossa keskivaiheilla ja kahdeksan matsia ovat tuottaneet vain kaksi täyttä pistepottia. Toisaalta ennalta vahvemmat Napoli ja Juventus on saatu pidettyä tasatuloksessa. Viimeistely ei ole ottanut sujuakseen Vincenzo Italianon miehistöllä, sillä kasassa on vasta seitsemän osumaa. Maalipaikoille Viola on sentään luovinut kelvollisesti.

ACF Fiorentina English

@ACFFiorentinaEN
Perfect counter... 💫

Luka Jovic 🎯

#ForzaViola #Fiorentina #ACFFiorentina #UECL


Gaetano Castrovilli on ensi vuoden puolelle lasaretissa Violalta ja lisäksi Riccardo Sottil voi olla sivussa. Lazio on reissussa ilman Marco Bertiniä ja Mohamed Faresia. Mario Gila ja Alessio Romagnoli saattavat myös missata matsin, mutta samaa pelipaikkaa pelaava Nicolò Casale on näillä näkymin ok.

Eurokiireiden keskellä ja rasitustasojen huidellessa korkealla voi maanantaina olla luvassa matalatempoinen matsi, mutta ei anneta sen haitata vetoideaa. Lazio ei muutenkaan prässää kovaa juuri milloinkaan, mutta kyseessä on silti varsin hyökkäysorientoitunut porukka. Viola ei halua kotipelissään jäädä pekkaa pahemmaksi, joten näillä kertoimilla napataan ohut over-betsi lapulle.