F Liiga su 20.11. klo 15:00

OLS - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Luistinseuralla elämänsä sauma kellistää hallitsevamestari. Kestääkö oululaisten puolustus vieläkään?

OLS raapi eilen isot pisteet Erviä vastaan ja on näin ollen täysin pudotuspelikilvassa mukana. Historian valossa Luistinseura on mielletty vahvasti puolustusorientoituneeksi ryhmäksi mutta viime kausina trendi on ollut täysin päinvastainen. Tällä kaudella oululaisten verkkoon on isketty sarjan toiseksi eniten osumia ja koko puolustuspaletti on ollut täysin levällään.

Joni-Arttu Sieppi kantaa keltaisten suurimmat tulospaineet harteillaan ja pitkän huilin jälkeen tositoimiin palannut Valte Karvonen on erittäin juonikas hyökkäyssuuntaan. Muuten rosteri on hyvin tasapaksu ja pelillisesti erittäin köyhä. Tolppien välissä B2B-ottelussa aloittanee haparoiva Vinski Kivilompolo.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Classicin “syyskausi” oli odotetun haastava. Lukuisat loukkaantumiset ja juuri pelattujen MM-kisojen vaikutus näkyi ja tulee vielä turnauksen jälkeenkin näkymään joukkueen otteissa. Sarjasijoitus neljä on Mansessa uutta ja ihmeellistä, sillä aiempina kausina Family on likimain varmistanut jo runkosarjan voiton ennen joulua.

Peräti 11 vierasjoukkueen pelaajaa operoi Suominutussa täyden MM-turnauksen ja ensimmäisessä ottelussa kisojen jälkeen ainakin Eemeli Salin, Ville Lastikka, Nico Salo, Janne Lamminen sekä pitkään seurajoukkueessa huilinut Mikko Leikkanen uupuivat kaikki kokoonpanosta. Toki Classicilla on laadukasta pelaajaa kärjenkin takana esimerkiksi Eetu Sikkisen ja Alpo Laitilan muodossa mutta pitkään se ei näin monen kärkiukon puuttumisia kestä.

SC Classic

@scclassic
Miehet tänään Ouluun ainoan kerran runkosarjassa 🔥
•••
🆚 OLS - Classic
🏟️ Kastelli
🎫 Liput Tiketti.fi
__________
#scclassic #fliiga #salibandy


Kokoonpanoja ei vielä kirjoitushetkellä ole julki, mutta oletettavasti Classic ei kuluttavalle Oulun bussiretkelle täydellä kokoonpanolla matkaa. OLS on vuosien saatossa laittanut kovasti kampoihin ja tänään sillä on iso sauma horjuttaa jättiläistä. Kotijoukkueen tasoitukset kiinnostavat myös mutta overi maistuu tässä kaikista parhaiten. OLSin peräpää vuotaa pahasti muttei keltapaitainen kotijoukkue b-miehistön Classicia vastaan missään nimessä itsekkään nollille jää.