Ruotsin Superliiga pe 12.11. klo 20:00

Helsingborg - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Helsingborg real deal? Vai pöllyttääkö viime kauden finalisti Storvreta jälleen skånelaisilla lattiaa?

Siirtomarkkinoilla isoja hankintoja tehnyt Helsingborg on kärsinyt alkukaudesta jonkin sortin kasvukivuista. Seitsemästä ottelustaan Niklas Pålssonin suojatit ovat raapineet neljä voittoa ja ennen illan ottelua FCH seilaa kolmen ottelun voittoputkessa. Otteluohjelma ei ole suinkaan ollut helpoimmasta päästä mutta peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisenvaraa.

Max Wahlgren (9+7) on ollut kovassa lennossa ja uutuushankinta Christoffer Andersson (6+9) on peli peliltä saamassa paremmin uuden joukkueen pelitavasta kiinni. Jonathan Nilsson (10+2) on heiluttanut maaliverkkoja tiheään tahtiin mutta Linus Nordgren on viime vuoteen verrattuna ollut hieman köysissä. Maalinsuulla Jonathan Edling on maan parhaita torjujia, ja pitkältihän Helsingborgin koko peli-identiteetti nojaa mieheen tolppien välissä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Viime kauden finalisti Storvretan kone on niin ikään alkukierroksilla yskähdellyt. Koko viime kauden aikana Vreta kärsi ainoastaan neljä tappiota, nyt seitsemän ottelun jälkeen joukkue on poistunut kaukalosta tappio niskassaan jo kolme kertaa. Toki tappiot ovat tulleet kunnioitettavasti vieraskentillä Dalenille, Falunille sekä Mullsjölle.

Filip Eriksson (6+7) kärkkyy joukkueen pörssin piikkipaikalla, joka jo osittain alkaa soittaa hälytyskelloja. Andreas Stefansson (10+1) on osunut tolppien väliin hyvällä prosentilla mutta on yhdessä Otto Weidmanin kanssa edelleen pienimuotoinen kysmysmerkki allekirjoittaneen papereissa. Puolustustähti Tobias Gustafsson ei ole ollut parhaimmillaan mutta sairastuvalta paluun tehnyt Robin Nilsberth (4+8) on paikannut tätä erinomaisesti. Maalitykki Albin Sjögrenin pelikunto on arvoitus mutta pitkän huilin jälkeen takaksin askiin palannut Simon Götz on mukava lisä vieraiden kokoonpanoon.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Storvreta IBK (@storvreta_ibk) jakama julkaisu


Helsingborg on paperilla erittäin kova nippu mutta peliesitykset ovat jättäneet joukkueen ylle pienen kysmysmerkin. Underdog pelityyli ja omalla kenttäpuoliskolla matalaan blokkiin vetäytyminen on tuottanut viime aikoina tulosta mutta aivan samanlaisella viimeistelyprosentilla joukkue ei koko kautta millään tule läpäisemään. Markkina arvostaa kotijoukkuetta edelleen, mutta allekirjoittanut ei vielä ole valmis nousemaan skånelaisten kyytiin. Storvreta on sarjan laadukkaimpia joukkueita ja historiankin valossa Helsingborg on ollut uppsalalaisille tyylipuhdas pisteautomaatti.